Weten wat AB3 of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Nieuwegein laat je jouw details achter in het formulier.

Over deze accountant

AB3 bestaat al sinds 01-10-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 50919091. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over AB3 uit Nieuwegein? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? AB3 kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.