error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AB2 Administratie & Belasting Advies Bureau is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Santpoort-Noord laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AB2 Administratie & Belasting Advies Bureau uit Santpoort-Noord? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? AB2 Administratie & Belasting Advies Bureau kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

AB2 Administratie & Belasting Advies Bureau bestaat al sinds 01-10-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 59812850. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

AB2 Administratie & Belasting Advies Bureau
  • Kerkerinklaan 69, 2071RK, Santpoort-Noord
  • www.ab-2.nl
  • info@ab-2.nl
Branche
Boekhouder
KVK
59812850
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders