error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A&B Stedebroec is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Grootebroek.

Zie hier alle details en reviews van A&B Stedebroec uit Grootebroek. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? A&B Stedebroec kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

A&B Stedebroec bestaat al sinds 01-06-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 68940378. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

A&B Stedebroec
  • H. Marsmanstraat 13, 1613MS, Grootebroek
Branche
Boekhouder
KVK
68940378
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders