error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A.B. Multiservice of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Doniaga.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van A.B. Multiservice uit Doniaga. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? A.B. Multiservice kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

A.B. Multiservice is opgericht in 01-02-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 65177479. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

A.B. Multiservice
  • Wielwei 3, 8516DD, Doniaga
Branche
Boekhouder
KVK
65177479
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders