error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A.B. Meijers & Partners B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in Duivendrecht laat je jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van A.B. Meijers & Partners B.V. uit Duivendrecht. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A.B. Meijers & Partners B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

A.B. Meijers & Partners B.V. is opgericht in 06-05-1982 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33168227. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A.B. Meijers & Partners B.V.
  • Kruizemunthof 22, 1115EA, Duivendrecht
  • 020 6003375
  • www.meijers.net
  • office@meijers.net
Branche
Boekhouder
KVK
33168227
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-05-1982
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders