error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ab Meijerink is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de regio van Dalfsen.

Meer weten over Ab Meijerink uit Dalfsen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Ab Meijerink kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over dit bedrijf

Ab Meijerink is geopend op 14-07-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 08178415. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Ab Meijerink
  • Rosengaardeweg 1, 7722PT, Dalfsen
  • 0529 430450
Branche
Boekhouder
KVK
08178415
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-07-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders