Ab Meijerink is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in Dalfsen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit bedrijf

Ab Meijerink bestaat al sinds 14-07-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 08178415. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Ab Meijerink uit Dalfsen. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Ab Meijerink kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.