AB & M, Administratie, Bemiddeling & Management B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de buurt van Purmerend.

Meer weten over AB & M, Administratie, Bemiddeling & Management B.V. uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? AB & M, Administratie, Bemiddeling & Management B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

AB & M, Administratie, Bemiddeling & Management B.V. is geopend op 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 27158646. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.