error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A.B. Interim Administrateur is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over A.B. Interim Administrateur uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? A.B. Interim Administrateur regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over administratiekantoor

A.B. Interim Administrateur bestaat al sinds 03-11-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 61804495. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

A.B. Interim Administrateur
  • Katendrechtse Lagedijk 360A, 3083GP, Rotterdam
Branche
Boekhouder
KVK
61804495
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-11-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders