error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A&B Helder is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountants in de regio van Utrecht laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over A&B Helder uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? A&B Helder kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

A&B Helder bestaat al sinds 01-12-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 67420605. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

A&B Helder
Branche
Boekhouder
KVK
67420605
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders