error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A&B Consultancy is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Nijmegen.

Aanschouw hier alle details en reviews van A&B Consultancy uit Nijmegen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? A&B Consultancy kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

A&B Consultancy bestaat al sinds 01-11-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09190577. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

A&B Consultancy
  • Heydenrijckstraat 9, 6521LK, Nijmegen
  • 024 3605147
Branche
Boekhouder
KVK
09190577
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders