A&B Consultancy is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Nijmegen.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Over dit accountancykantoor

A&B Consultancy bestaat al sinds 01-11-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09190577. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van A&B Consultancy uit Nijmegen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A&B Consultancy regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.