A.B. Bijkerk is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Zwolle.

Meer over dit accountancykantoor

A.B. Bijkerk is opgericht in 20-09-1971 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 5024616. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over A.B. Bijkerk uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? A.B. Bijkerk kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.