error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat A.B. Bijkerk of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van accountants in de buurt van Zwolle laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over A.B. Bijkerk uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? A.B. Bijkerk kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

A.B. Bijkerk is opgericht in 20-09-1971 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 05024616. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

A.B. Bijkerk
  • Weteringpark 771, 8025AM, Zwolle
  • 038 4531845
Branche
Boekhouder
KVK
5024616
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-09-1971
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders