AB & B Administratiekantoor is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Amsterdam.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Informatie over dit accountancykantoor

AB & B Administratiekantoor bestaat al sinds 15-09-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 33261947. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Lees hier alle details en reviews van AB & B Administratiekantoor uit Amsterdam. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? AB & B Administratiekantoor neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.