error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat AB & B Administratiekantoor of een andere administrateur voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over AB & B Administratiekantoor uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? AB & B Administratiekantoor doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer over accountancykantoor

AB & B Administratiekantoor is opgericht in 15-09-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33261947. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

AB & B Administratiekantoor
  • Wakkerstraat 43HS, 1097CD, Amsterdam
  • 020 4686120
  • abenb@tiscali.nl
Branche
Boekhouder
KVK
33261947
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-09-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders