AB Amsterdam Boekhouders is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van AB Amsterdam Boekhouders uit Amsterdam. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? AB Amsterdam Boekhouders neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

AB Amsterdam Boekhouders is opgericht in 01-01-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 64852326. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.