error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat AB Administraties of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van Rijen.

hier alle gegevens en reviews van AB Administraties uit Rijen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? AB Administraties doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

AB Administraties is opgericht in 01-07-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 17240905. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

AB Administraties
  • Schoorveken 73, 5121NK, Rijen
  • 0161 226574
  • rvanboggelen@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17240905
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders