error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat AB Administratie & Advies of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Hoorn.

Bekijk hier alle details en reviews van AB Administratie & Advies uit Hoorn. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? AB Administratie & Advies kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

AB Administratie & Advies is opgericht in 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 54806313. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

AB Administratie & Advies
  • De Wieken 147, 1622GW, Hoorn
  • 0229 785301
Branche
Boekhouder
KVK
54806313
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders