error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ab Actis & Partners B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van 's-Gravenhage.

Meer weten over Ab Actis & Partners B.V. uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Ab Actis & Partners B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Ab Actis & Partners B.V. is opgericht in 14-11-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27293898. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Vele accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Ab Actis & Partners B.V.
  • Taag 87, 2491CS, 's-Gravenhage
  • 070 3617615
  • www.ab-actis.nl
  • info@ab-actis.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27293898
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-11-2006
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders