error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat AB-Actis of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Dordrecht laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AB-Actis uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? AB-Actis doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze accountant

AB-Actis is opgericht in 01-05-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27149191. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

AB-Actis
  • Voorstraat 491, 3311CV, Dordrecht
  • 06-54787786
  • www.ab-actis.nl
  • jjmfinance@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
27149191
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders