AB-Actis is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende offertes in te zien van administratie bedrijven in de regio van Dordrecht laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over AB-Actis uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? AB-Actis doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

AB-Actis bestaat al sinds 01-05-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27149191. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.