error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud experts in de regio van Hengelo laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer over dit accountancykantoor

AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. bestaat al sinds 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 06086954. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Lees hier alle gegevens en reviews van AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. uit Hengelo. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

AATD Administratie & Belasting Consulting B.V.
  • David Ricardostraat 137, 7559SH Hengelo
  • 074 2674005
  • www.aatd.nl
  • info@aatd.nl
Branche
Boekhouder
KVK
06086954
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders