error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Hengelo laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. uit Hengelo? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

AATD Administratie & Belasting Consulting B.V. is geopend op 01-01-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 06086954. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

AATD Administratie & Belasting Consulting B.V.
  • David Ricardostraat 137, 7559SH, Hengelo
  • 074 2674005
  • www.aatd.nl
  • info@aatd.nl
Branche
Boekhouder
KVK
06086954
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders