error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AASA Administratieve Dienstverlening is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie experts in de buurt van Philippine laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van AASA Administratieve Dienstverlening uit Philippine. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? AASA Administratieve Dienstverlening kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

AASA Administratieve Dienstverlening is geopend op 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 20165794. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

AASA Administratieve Dienstverlening
  • Kasteelstraat 2, 4553BB, Philippine
  • 011 5497144
  • info@aasa.ad.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20165794
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders