error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Aarts Administratie & Advies is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Dongen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Aarts Administratie & Advies uit Dongen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Aarts Administratie & Advies neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Aarts Administratie & Advies is opgericht in 18-03-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 52327264. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Aarts Administratie & Advies
Branche
Boekhouder
KVK
52327264
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-03-2011
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders