Meer informatie over wat Aan De Maas Administraties of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van Schiedam.

Meer informatie over deze boekhouder

Aan De Maas Administraties is opgericht in 20-11-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24477371. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Aan De Maas Administraties uit Schiedam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Aan De Maas Administraties kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.