error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Aan De Maas Administraties of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in Schiedam laat jij jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Aan De Maas Administraties uit Schiedam. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Aan De Maas Administraties neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Aan De Maas Administraties is opgericht in 20-11-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24477371. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Aan De Maas Administraties
  • Steenstraat 15, 3114NR, Schiedam
  • 010-7507542
Branche
Boekhouder
KVK
24477371
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-11-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders