error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Aan de Linie - Adminstratie en Organisatie of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Balkbrug.

Zie hier alle details en reviews van Aan de Linie - Adminstratie en Organisatie uit Balkbrug. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Aan de Linie - Adminstratie en Organisatie kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Aan de Linie - Adminstratie en Organisatie is geopend op 01-01-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 69446873. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Aan de Linie - Adminstratie en Organisatie
  • De Linie 12, 7707EM, Balkbrug
Branche
Boekhouder
KVK
69446873
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders