Erachter komen wat AA&M Petrus of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Oud-Beijerland.

Meer weten over AA&M Petrus uit Oud-Beijerland? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AA&M Petrus neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

AA&M Petrus is opgericht in 01-04-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 24413239. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.