error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat AAKS of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Doorn.

hier alle details en reviews van AAKS uit Doorn. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? AAKS doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

AAKS is geopend op 01-04-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17247106. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

AAKS
  • Julianaweg 28, 3941DN, Doorn
  • 06-41212013
Branche
Boekhouder
KVK
17247106
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders