Erachter komen wat AAKS of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Doorn laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van AAKS uit Doorn. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AAKS doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

AAKS is geopend op 01-04-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 17247106. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.