error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de omgeving van Monster laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Over deze accountant

AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer bestaat al sinds 01-10-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 58892230. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte uit te brengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer uit Monster. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer
  • Duinvallei 12, 2681XA Monster
  • 0174 245670
Branche
Boekhouder
KVK
58892230
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders