error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Monster laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer uit Monster. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer bestaat al sinds 01-10-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 58892230. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

AAKN Advies- & Administratiekantoor Noordermeer
  • Duinvallei 12, 2681XA, Monster
  • 0174 245670
Branche
Boekhouder
KVK
58892230
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders