error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Aak Administratiekantoor is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Nuland laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Aak Administratiekantoor uit Nuland? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Aak Administratiekantoor kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Aak Administratiekantoor bestaat al sinds 01-11-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17149711. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Aak Administratiekantoor
  • Korte Kerkstraat 13, 5392CC, Nuland
  • 073 5322500
Branche
Boekhouder
KVK
17149711
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders