error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat AAK Accounting en Belasting Advieskantoor of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Gouda.

Meer weten over AAK Accounting en Belasting Advieskantoor uit Gouda? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? AAK Accounting en Belasting Advieskantoor neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

AAK Accounting en Belasting Advieskantoor bestaat al sinds 29-04-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24459499. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

AAK Accounting en Belasting Advieskantoor
  • Gedenklaan 1, 2806KK, Gouda
  • 0182 551444
  • www.2ak.nl
  • info@2ak.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24459499
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders