AAK Accounting en Belasting Advieskantoor is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de regio van Gouda laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Over deze accountant

AAK Accounting en Belasting Advieskantoor is opgericht in 29-04-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24459499. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Aanschouw hier alle details en reviews van AAK Accounting en Belasting Advieskantoor uit Gouda. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? AAK Accounting en Belasting Advieskantoor neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.