error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AAK Abeen Administratie Kantoor is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Zeist laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over AAK Abeen Administratie Kantoor uit Zeist? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AAK Abeen Administratie Kantoor doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

AAK Abeen Administratie Kantoor is geopend op 23-01-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 30211692. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

AAK Abeen Administratie Kantoor
  • Senecalaan 30, 3707ZN, Zeist
  • #N/A
  • www.ch.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30211692
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders