Meer informatie over wat A.A.J. Veger of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Leiden.

Meer weten over A.A.J. Veger uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A.A.J. Veger neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

A.A.J. Veger is opgericht in 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27332143. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.