error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat AAF Administraties of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in Enschede laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over AAF Administraties uit Enschede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? AAF Administraties neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

AAF Administraties bestaat al sinds 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 65546091. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

AAF Administraties
  • Min Goeman Borgesiusstr 23, 7522BB, Enschede
  • 053 4303972
  • www.aaf-admin.nl
  • info@aaf-admin.nl
Branche
Boekhouder
KVK
65546091
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders