Ontdekken wat Aadéka of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie bedrijven in Kaatsheuvel laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Aadéka uit Kaatsheuvel. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Aadéka neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Meer over accountancykantoor

Aadéka bestaat al sinds 01-12-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 18076219. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.