error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat AaDee Administratieve Dienstverlening B.V. of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in Breda laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over AaDee Administratieve Dienstverlening B.V. uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? AaDee Administratieve Dienstverlening B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over administratiekantoor

AaDee Administratieve Dienstverlening B.V. is geopend op 26-09-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 69692262. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

AaDee Administratieve Dienstverlening B.V.
  • Van de Reijtstraat 50, 4814NE, Breda
  • 076 5154010
Branche
Boekhouder
KVK
69692262
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-09-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders