AAD B.V. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Drachten laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van AAD B.V. uit Drachten. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AAD B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

AAD B.V. bestaat al sinds 20-04-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01150523. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.