A.A.D. (Advies en Administratiekantoor Deunk) is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Winterswijk Woold laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over A.A.D. (Advies en Administratiekantoor Deunk) uit Winterswijk Woold? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A.A.D. (Advies en Administratiekantoor Deunk) neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

A.A.D. (Advies en Administratiekantoor Deunk) bestaat al sinds 15-06-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 09106304. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.