error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat AAC/Einstein B.V. of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie bedrijven in Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AAC/Einstein B.V. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? AAC/Einstein B.V. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

AAC/Einstein B.V. is opgericht in 28-05-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 34343466. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Stevli
  • Pakingehof 32, 7535AE, Amsterdam
  • 053 4315314
Branche
Boekhouder
KVK
34343466
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2009
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders