Ontdekken wat Stevli of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Stevli uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Stevli regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Stevli is geopend op 28-05-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34343466. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.