error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AAC-Administraties is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in Oss laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van AAC-Administraties uit Oss. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? AAC-Administraties neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

AAC-Administraties is opgericht in 01-04-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 17226500. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

AAC-Administraties
Branche
Boekhouder
KVK
17226500
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders