error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AA&B BV is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de buurt van Amstelveen.

Meer weten over AA&B BV uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? AA&B BV kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

AA&B BV is geopend op 01-08-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34072427. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

AA&B BV
  • Mississippi 13, 1186HS, Amstelveen
  • 020-6769786
Branche
Boekhouder
KVK
34072427
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders