error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A.A.B. Administratie, Adviesbureau Bertens is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Huizen.

Lees hier alle gegevens en reviews van A.A.B. Administratie, Adviesbureau Bertens uit Huizen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? A.A.B. Administratie, Adviesbureau Bertens kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

A.A.B. Administratie, Adviesbureau Bertens is opgericht in 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 32068597. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

A.A.B. Administratie, Adviesbureau Bertens
 • De Regentesse 50, 1273JZ, Huizen
 • 035 5269049
Branche
Boekhouder
KVK
32068597
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders
 • Admiristratie

  de Reehorst 37, 3958EK, Amerongen

 • Numbers

  Marga Klompestraat 55, 3207DD, Spijkenisse

 • FARAC

  Adelaarsweg 921, 1021BX, Amsterdam