error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A.A.B. of een soortgelijke administrateur voor je kan doen?

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Silvolde laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over A.A.B. uit Silvolde? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A.A.B. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

A.A.B. is opgericht in 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 54776597. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

A.A.B.
  • Hertenlaan 30, 7064DK, Silvolde
  • 06-45817405
  • www.aabkantoor.nl
  • hellenvannek@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
54776597
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders