error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AA&A.B.V. is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Dordrecht.

Zie hier alle details en reviews van AA&A.B.V. uit Dordrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? AA&A.B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over administratiekantoor

AA&A.B.V. is geopend op 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24344317. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

AA&A.B.V.
  • Pieter Zeemanweg 146, 3316GZ, Dordrecht
  • 078 6520797
Branche
Boekhouder
KVK
24344317
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders