AA&A.B.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de regio van Dordrecht.

Meer weten over AA&A.B.V. uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? AA&A.B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

AA&A.B.V. is opgericht in 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 24344317. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.