error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A.A. Tesselaar is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de omgeving van Heemstede laat je jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van A.A. Tesselaar uit Heemstede. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A.A. Tesselaar doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

A.A. Tesselaar is geopend op 01-01-1970 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34330315. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

A.A. Tesselaar
  • Romeinlaan 53, 2105SP, Heemstede
  • 023 5287609
Branche
Boekhouder
KVK
34330315
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1970
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders