error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat AA & S Administratie B.V. of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Dwingeloo laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van AA & S Administratie B.V. uit Dwingeloo. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? AA & S Administratie B.V. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze accountant

AA & S Administratie B.V. is opgericht in 23-11-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 02071770. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

AA & S Administratie B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
2071770
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-11-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders