error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AA-Dienstverlening B.V. is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van AA-Dienstverlening B.V. uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? AA-Dienstverlening B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

AA-Dienstverlening B.V. is opgericht in 28-12-1988 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33208203. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

AA-Dienstverlening B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
33208203
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-1988
Medewerkers
65

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders