error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AA-Dienstverlening B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Amsterdam.

hier alle details en reviews van AA-Dienstverlening B.V. uit Amsterdam. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AA-Dienstverlening B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

AA-Dienstverlening B.V. is opgericht in 28-12-1988 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 33208203. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

AA-Dienstverlening B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
33208203
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-1988
Medewerkers
65

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders