AA-Diensten is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Assendelft laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AA-Diensten uit Assendelft? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? AA-Diensten doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

AA-Diensten is opgericht in 01-11-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 53876229. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.