error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A.A. den Blanken Administratie en Advies is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Kamerik.

Meer weten over A.A. den Blanken Administratie en Advies uit Kamerik? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? A.A. den Blanken Administratie en Advies kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Over administratiekantoor

A.A. den Blanken Administratie en Advies bestaat al sinds 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 30252746. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

A.A. den Blanken Administratie en Advies
  • de Werf 23, 3471DA, Kamerik
  • 0348 402069
  • tenjdenblanken@online.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30252746
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders