error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A2M Boekhoudkantoor of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de omgeving van 's-Hertogenbosch laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van A2M Boekhoudkantoor uit 's-Hertogenbosch. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A2M Boekhoudkantoor doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

A2M Boekhoudkantoor bestaat al sinds 01-08-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 66577144. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

A2M Boekhoudkantoor
  • Zilverpark 154, 5237HV, 's-Hertogenbosch
Branche
Boekhouder
KVK
66577144
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders