error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A² Maastricht B.V. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Maastricht.

Meer weten over A² Maastricht B.V. uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? A² Maastricht B.V. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

A² Maastricht B.V. is opgericht in 23-08-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 66697174. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

A² Maastricht B.V.
  • Widelanken 78A, 6217CK, Maastricht
Branche
Boekhouder
KVK
66697174
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-08-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders