Ontdekken wat A-Z Boekhouding of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Amsterdam.

Meer weten over A-Z Boekhouding uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? A-Z Boekhouding neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

A-Z Boekhouding bestaat al sinds 09-10-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34313930. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.