error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Woltman-Klinkers is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de omgeving van Muntendam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van A. Woltman-Klinkers uit Muntendam. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? A. Woltman-Klinkers kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

A. Woltman-Klinkers bestaat al sinds 09-01-1985 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02324877. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

A. Woltman-Klinkers
  • De Akkers 14, 9649JC, Muntendam
  • 0598 633515
  • www.nieuw.nl
  • info@pcspeed.nl
Branche
Boekhouder
KVK
02324877
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-01-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders