A Wise Consulting is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Amstelveen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over A Wise Consulting uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? A Wise Consulting kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

A Wise Consulting is opgericht in 17-10-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 56273940. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.